Bye!



Småbilder från igår!
Sommar!!! :)

Det här blir mitt sista inlägg för idag, ska som sagt ut med båten. Ska bli roligt! Kameran ska med så det blir en massa bilder, dock kommer datan stanna hemma! Hoppas att ni har det bra!


2st bilder från igår!




Mycket att stå i

Jag lovar och jag lovar att jag ska uppdatera, men blir det någonting? Nej, men veckan har varit ganska fullproppad. Idag var jag på studentfirande! En god vännina, Lisa, gick nämligen ut gymnasiet. Tanken var att jag skulle med henne på flaket, men det gick dessvärre inte. Hennes syster My åkte med istället. Lisa var jättefin när hon sprang ut, hon hade en klassisk vit kläning med svart markering under bysten. Skitfin! Till sjävla flakåkningen hade hon en underbart söt korallfärgad klänning. Såklart var studenthatten på! :)

Efter massor utav gratulationer åkte lastbilen iväg. Jag och Tessan vandrade hemåt. Jag fick mina nybeställda kläder från Ellos! Verkligen jättenöjd med kläderna! Känns fräscht att det finns lite nytt i garderoben numera, men det kommer alltid att finnas plats för mer! Fick bland annat en jättesöt vit kläning som jag ska ha på mig nu på skolavslutningen på Tisdag! Ska bättra på brännan lite, då kommer det bli perfekt! Ska kanske locka topparna på håret eller ha det uppsatt. Sminkningen ska vara naturell, annars blir det för kantigt typ. Det kommer säkerligen bara vara jag som kommer gå med klänning.. Men, det är kul att klä upp sig ibland! :)

Åkte efter middagen in till Djurgården tillsammans med Tessan. Vi åkte efter mycket om och men tunnelbanan istället för pendeln. Blev en jävla massa strul, men till sist kom vi dit. Åkte färjan över, vilket resulterade i en massa nya foton! Blev över 1000st nya foton under dagens gång. Suck! :)
På Djurgården träffade vi Matilda och Lisa, käkade lite jordgubbar och kakor, snackade skit och mös vid vattnet. Vi åkte alltför tidigt, vi var säkert bara där i 30minuter.. Dem andra hade dock varit där ett bra tag innan vi kommit dit. Men det var mysigt under den tiden som varade. Sedan gick vi från Djurgården till Stockholms central. Blev en skön promenad sådär på kvällskvisten. Stan är så himla vacker på kvällen, när lamporna lyser upp får man ett annat intryck. Stan är såklart underbar på dagen också, men sommarkvällar är ändå bäst!

Ska sova nu, åter igen - ETT STORT GRATTIS LISA!
Kanske hinner ladda upp någon bild i morgon, men kanske inte. Ska nämligen ut med båten i morgon, sover över på den så jag kommer inte ha med internet eller datan.. Ska till Ekskär. Kommer bli kul! Hoppas att eran dag varit bra förövrigt!
Puss 


Sorry guys

Dålig uppdatering. Somnade framför datan igår, och idag har det varit ganska stressigt. Kommer att skriva om gårdagen när jag kommer hem från skolan idag. Då blir det antagligen enskilda inlägg om travet, ridningen och gårdagen i allmänhet.

Nu ska jag i väg till skolan!
Puss



Ha en bra dag i solskenet!


Onsdag

Då var man färdigklädd då!
Ska ner och äta frukost, sen bär det av till skolan. Mamma skjutsar, som vanligt, så än så länge behöver jag inte stressa. Idag ska jag inte ha vanliga lektioner i skolan, jag ska ha hästövning. Jag har trav då. Så jag ska ha en heldag trav i det här underbara vädret! Ridbyxor har jag på mig, Bella vill att vi ska testa monté, men jag vet inte om jag ska göra det.. Har ont i knäät. Snyft. Dessutom har jag inte åkt bakom vagn på allt för lång tid! Abstinens ju!

Efter skolan ska jag till nästa stall, fast jag ska ha ridlektion. Är bland de sista nu, sen så ska hästarna också ha sommarlov. Förra vecka fick jag rida den allra högsta hästen i stallet, Goliat, och det gick så himla bra! Min ridlärare, Nina, ropade flera gånger att det såg fantastiskt ut. Goliat kan ibland vara lite rädd utav sig, men jag är ganska säker i mig själv så jag tror att han kände det. Jag tror att det var därför han gick så himla bra som han gjorde.. Underbar känsla!

Nää, dags för frukost!
Puss

   


Nytt

Dagen blev ganska lyckad idag!
Fick nya skor utav mamma efter skolan då hon och Tessan hämtade mig i Västerhaninge. Blev ett par sandaletter, gladiatorstyle, och ett par finskor som jag hade tänkt ha på mig nu på fredag då Lisa tar studenten. Kom hem ganska sent och därför kunde jag inte dra till gymmet som jag först planerat. Trist, men jag får ta igen det någon annan dag. När man kom hem så gick jag, mamma och Tessan på möte med vicevärden i föreningen. Ska nämligen sommarjobba i föreningen tillsammans med Tess. Kommer att tjäna över 100:- i timmen så jag kommer att tjäna drygt 10 000:- under den period jag ska jobba, plus att jag ska jobba en vecka i skolan. Så det kommer att bli najs! Kommer att försöka spara så mycket som möjligt så att man har i höst och i vinter.
Dessvärre så tror jag inte ens på det själv! Haha! Ska iallafall försöka spara.

Hoppas att ni andra haft en bra dag!
Puss


Bilden till vänster är finskorna och till höger sandaletterna..


School

Har precis slutat för dagen!
Har dessvärre missat bussen, så jag måste vänta ytterligare en timme innan jag kan bege mig hemåt. När jag kommer hem så ska jag ta en vända till gymmet och köra lite. I vanliga fall brukar jag inte göra något speciellt när jag är på gym, men på Fokus så får man en speciell nyckel. (Dumdum duuum, spännande va?) Nyckeln stoppas in i en maskin som sedan berättar hur man ska göra, (som är till för dem helt efterblivna, som jag, och inte kan komma på något själv) den har liksom inprogramerade träningsprogram som är speciellt anpassade efter vad man själv vill göra. Ganska najs, har dock aldrig använt den, så den är ny för mig.

Sen så ska jag arbeta lite med min idrottsuppgift. Ska snart lämnas in, så man känner av lite press. Har även lite andra saker som jag skulle vilja ta tag i. Får se vad som händer och sker. Måste någon dag åka iväg och handla sommarkläder också.. Ska på studentfirande och sedan är det min egna skolavslutning. Man skulle ju vilja vara lite snyggt klädd till dem tillfällerna. Sen är jag i ett stort behov utav sommarskor! Känns lite fel att vandra omkring med tjocka gympaskor och kängor i 20 graders värme och solsken..

Hoppas att ni har det bra!
Puss


Strawberry

Blev ingen promenad med Tess idag.. Jag skulle byta om så att vi skulle kunna bege oss ut, men vi kom inte längre än min säng. Vi höll på att somna nästan med en gång. Vi kollade lite på de vanliga skitprogramen som går i repris året om. Sen fikade vi med resten av familjen, idag blev det jordgubbar och mjölk! Så himla enkelt, och så jääävla gott! Det är sjukt hur en så liten frukt kan bringa så stor lycka i kroppen. Jordgubbar är liksom sommar. Love it!

Ska sova nu, upp ganska tidigt i morgon. Är bara vanliga ämnen i morgon såsom ekologi, matte, svenska osv. Sista innan sommarlovet, så jag antar att det kommer att bli vanliga utvärderingar och förmodligen fika. Kommer typ rulla hem efter skolan om det bjuds på det, ska dock till Fokus och köra en timmes gympass efter skolan. Har inte varit där på ett bra tag, så jag känner att det skulle behövas! Jessica undrar säkert vart jag har varit under denna tid.

God Natt!


RSS 2.0