Happy day



Kom till skolan vid kvart i ett idag, då var det dags för idrott. Sprang 2km, körde situps, armhävningar och 90 grader mot en vägg. När allt det var klart så var det dags för sammarbetsövningar. Var jättekul! Klassen delades upp i 2 lag och därefter gjorde olika övningar. Band ihop allas ben med varandra, blindbock och stafetter. Skitskoj! Om man jämför mina känslor kring idrott med grundskolan så har dem blivit mycket bättre! I grundskolan hatade jag idrotten, inte för att jag inte gillade läraren men det var något med det hela som jag verkligen hatade..
Våran nuvarande idrottslärare är jättebra!
Trevlig, rolig och kommer på roliga övningar!

Ska i idrottsanda ut på en långpromenad tillsammans med syrran nu!
Smell you later!


Monday morning

Slapp morgon idag! Börjar inte fören kvart i ett, och då har vi idrott och sen matte. Därefter är dagen slut! Känns lite dumt att börja såhär sent på dagen, börjar faktiskt hellre lite tidigare så att man får sluta tidigare.. Men man kan ju inte få allt i livet.
Som jag skrev på veckoplaneraren så ska jag jobba med min idrottsuppsats. Har eftertester idag, så när jag väl kommer hem så ska jag jobba på den. Har faktiskt VG i idrott för tillfället, och för att behålla det så måste uppsatsen vara bra.. Kommer därför jobba på med den. Efter det så ska jag och Tessan kanske ta en promenad tillsammans, snacka lite och kanske fråga om vi kan få gå ut med en tant som heter Christinas hundar. Underbart fina vinthundar! :)

Ska äta lite lunch nu.


Veckoplanerare

MÅNDAG
Skola, arbeta med idrottsuppsats, promenad

TISDAG

Skola, gym, arbeta m rest

ONSDAG
Skola (hästövning), ridning

TORSDAG

Skola (SPEC), gym, presentköpning

FREDAG

Ledig från skolan? Lisa tar studenten!
Träffa Linnéa & Matilda på kvällen - dricka rosé? :D

LÖRDAG

Åka båt?

SÖNDAG

Åka båt?


Söndag

Tanken var egentligen att jag skulle vara på plats och se Elitloppet '10 igår på Solvalla. Tanken var att jag och några kompisar skulle dit, mysa i solen, kolla på fantastiska hästar och bara vara. För de flesta blev dessa planer faktiskt av, men inte för min del.. Jag kunde för det första inte somna natten innan, och vid 3 tiden så insåg jag att jag i såfall skulle behöve klä på mig 5 timmar senare. Jag, som är så jävla sur när jag sovit för lite, ville inte utsätta de andra med mitt tjurande hela dagen. Sen så var det ju faktiskt Mors dag.
Resten av familjen hade redan redogjort sina planer, och jag fick inte en syl i vädret. Kändes lite pissigt att inte åka med på något så stort. Dessutom eftersom att jag håller på med travsport inom skolan. I princip alla andra travelever från skolan var där, men jag hoppas att det inte på något sätt får mig att verka ointresserad. Man vet ju aldrig.

Jag och familjen åkte iallfall till Djurgården för att se på skärgårdsmässan.
Solen sken, fåglarna kvittrade, barn skrek, föräldrar skrek för att barnen skrek, folk solade, människor flyttade från sina solplatser när gamla gubbar med hängtuttar klädde av sig, jag skratta, familjen skratta.. Aa, en ganska vanlig sommardag helt enkelt. Hade på mig ett lätt linne, tights, jeansjacka och converse. Sommaroutfit no 1! Hälsade påfarmor en sväng också. Hon har nyligen fått reda på att hon har magsår och dåliga blodvärden, men vad ska man förvänta sig när man är 94 år gammal? Dock är det fortfarande krut i henne! :)

Inskaffade mig även Canadamunktröja. Fejk såklart då den kostade 100:- Tyckte att den var mysig och snygg så den hamnade med i en påse hem. Hemma blev det grillad kycklingfilé med endast sallad, love it! Promenad på kvällen med syrran, mötte lite kompisar och slappade. Tror tyvärr att jag fick några myggbett på köpet.. Suck! Men det är ju förfan sommar, så myggjävlarna är välkommna dem också! :)



Osminkad, så fokusera på min nya tröja ^^


Förvirrad

Har under dem senaste dagarna övervägt för och nackdelarna med att skaffa en ny blogg - igen! Jag vet att jag blir ledsen när jag inte har en blogg, har därför en backup där jag alltid kan stilla mina begär.. Men jag vet också att jag blir otroligt trött på att ha en blogg ibland. Känner mig jättedålig när jag inte uppdaterar och inte lägger upp bilder.. Värre blir det när man ser att typ en person läser. Känner mig nästan stolt när jag har.. 5 läsare?
Det där lät mer patetiskt än vad jag förväntat mig, sorry haha!

Att blogga kan vara ganska skönt också.
Har jag någonting som irreterat mig, glädjat mig, sörjt mig eller bara helt enkelt gjort mig till en bättre människa så är det såklart att jag vill att människor ska veta om det! För jag menar.. Även om jag har 5 eller 50 000 läsare så kanske man kan påverka och glädja dem, och det mina vänner är det bästa man kan göra! Att inte känna sig låst, att man bara visar ett leende när man går på gatan, och får ett leende tillbaka. Är värt guld!

Ska iallafall försöka fixa design innan jag ens bloggar seriöst.
Men håll tummarna så ska jag fortsätta överväga!


RSS 2.0