Don't let me go

Jag kan med glädje berätta att min stalltjänst snart är över. Känns riktigt skönt. Att få vara hemma, att inte behöva gå upp så tidigt. Att få vara med familjen osv!

Sitter iallafall nu på rummet. Såg precis filmen Dear John. Underbar! Trist slut, jag hoppades verkligen på dem två.. Menmen, man kan inte få allt i livet. Man får lov att kämpa lite också. Dagen har förövrig rullat på som vanligt: stalltjänst, sova, äta, stalltjänst igen. You know it.

När jag kommer hem så vill jag fota med systemisen! Känner verkligen för det.. Synd att man inte hade en studio med rätt ljus och utrymme. Det är ju så himla tråkigt väder ute nu, så det blir inte några roliga bilder.. Ska försöka få Tessan att gå med på några bilder iallafall. Känner att fota något helt galet! Typ Lady-Gaga-goes-crazy- tema. Kick-ass sminkning och knäpp frisyr. Skulle verkligen vara något!

Aja, ska sova nu!
/Linn

T R A V



K Ä R L E K


Ingenting

Halloj! Har inte uppdaterat på några dagar.
Ledsen över det! Ska förbättra mig, jag lovar.

I vilket fall som helst är det äntligen helg. Lördag är det till och med! Inte många dagar kvar på stalltjänsten nu. Känns underbart! Dagarna har faktiskt rullat på riktigt bra, inga problem liksom. Jobbigast är ju bara att komma upp 05.20 varje morgon.. Det suger verkligen!
Veckan har inte bjudit på några direkta överraskningar. Hade dock hästövningar i Onsdags. Skitkul! Tömkörde Zebb, gick kanonbra, samt tränade voltstarter med Jalle. Det gick asbra! Jalle är en utav mina favoriter, så när det går bra så är det ju ännu bättre! Angie var snäll och fotade när vi körde. Kan lägga upp en bild senare.

Ska hoppa in i duschen. Sen ska jag sova!
/Linn


Cold place

Blir inget större inlägg idag. Jag är verkligen jättetrött, och efter att ha duschat känner jag hur kroppen skriker efter sömn. Så min tanke var att för en gång skull lyssna på den.

Kan bara snabbt berätta att jag idag frös häcken av mig!
Madde, Erika och Emi skulle nämligen ut och motionera sina hästar idag. Dem sa att jag skulle gå ner till rakbanan så skulle dem komma efter att ha tagit en liten kort tur. Så där stod jag, mitt i ingenstans, i mörkret, livrädd. Min mobil la av så jag hade ingen ficklampa.. och ingen musik. Trots alla beskymmer hittade Erika mig och jag fick åka med i hennes vagn. Sedan kom Madde och Emi tillbaka.
Blev massa åkande på rakbanan. Jättekul! Erikas häst Ior, som är shettis, galopperade för fullt för att hinna med dem stora hästarna. Så himla söt! Dock var det minusgrader på rakan så.. Aa. Tårna tappade känseln och man hade frost i typ hela ansiktet. När vi kom in i stallet var det på med varmvattnet och få igång blodcirkulationen i tårna igen. Sjukt äckligt när man knappt kan rubba dem..
Tårna lever iallafall! :D

Ha det gött!
/Linn

♥ Dag 1 – Presentera mig själv

Året var 1992. Datumet var den 30:e november. Min mamma kämpade tappert i 36 timmar innan lilla jag kom till världen. Då allt var nytt och man hade ingen aning om vad som hände. Man sket, man åt och man sov. Skrek knappt någonting till mina föräldrars stora glädje. Var ett väldigt snällt barn, följde barninstruktions böckerna utantill. Blev älskad utav alla då jag var så söt! :)

Växte upp i en trygg familj som gjorde mig till den jag är idag. Snäll, givmild och tacksam. Trots att alla i min familj varit stöttande har jag dock alltid varit blyg och osäker. Rädd för att prata och göra bort mig. Trots detta ville jag ändå syssla med teater.. Vilket blev en omöjlighet för min del. Uttryckte mig i stället genom bild. Ritade konstant. Vilket jag gör fortfarande. Älskar det.

Sysslat med hästar sedan 10år tillbaka.


Drömmarnas stad

Efter en förjävlig morgon är jag nu på rummet igen. Börjar inte fören om en timme. Jag har redan nu tröttnat på stalltjänsten.. Seriöst. Jävla skitungar son är dryga och som ljuger för att kunna sticka och inte komma tillbaka. Lämnar saker när det inte är klart. Usch!

Dem andra som bor i huset är dessutom så jävla respektlösa. Pratar, bankar, skriker och skrattar vid 12 på natten. Jag menar, ska man upp vid 5 tiden så vill man somna lite tidigare än 12. Tröttnade så jag skrek att dem skulle hålla käften och sova. Då bankar man istället i väggen som att jag störde dem?! Jävla f*ttor!

Ledsen för ett irreterat medelande.
Återkommer när jag är gladare.

/Linn


Vampyrfeber

Har nu packat upp alla mina saker, bäddat sängen och fått det mysigt här nu på rummet i skolan. Eller, stryk det där om att jag fixade allt. Snälla mamma och pappa kom och hjälpte mig! Tacka Gud för dem. Sitter just nu ensam på rummet och väntar på att Madde ska komma, vi ska dela rum. Känner mig fett ensam som sitter här, dricker Tropicana direkt ur förpackningen och hör klockvisarna ticka.
Stalltjänst är toppen!

Tänkte nörda mig lite framför datorn, kanske kolla på Eclipse. Eller Vampire Diaries! Hmm, sålänge det har något med vampyrer att göra så är jag nöjd. Pinsamt nog har jag bok nummer 5 utav en vampyr-serie med mig också! Haha, nörd eller vad?

/Linn


Great!

Gjorde nyligen ett prov i Projekt & företagande.
Gick jättebra! Tummen upp för mig!
/Linn

Inga problem

Var som sagt hemma hos morföräldrarna idag! Bjöds på en massa gott att äta = proppmätt! Har saknat att vara hemma hos dem, är snart ett halvår sedan sist. Har varit en massa trassel mellan mamma och mormor, som ännu inte riktigt löst sig. Dock har dem gått med om någon slags fred för min och Tessans skull. Tror dock att mormor glömt bråket i vilket fall som helst.
Kändes lite mysko att Tessan inte var med. I vanliga fall brukar nämligen vi två busa runt, spela kort eller titta på tv tillsammans. Nu var det bara vi "vuxna" som man kallar det. Blev en massa frågor kring min tidigare praktik och om skolan, vanliga frågor sådär. Visade Tessans skolfoto också, dem blev helt stumma ett tag innan dem öste kommentarer om hur vacker Tessan var på fotot. Blev lite ledsen när dem sa att hon borde bli modell när jag faktiskt satt där, haha! Dock tyckte mormor och morfar att jag blir sötare för varje dag som går. Naw!
Tydligen hade mormor och mamma pratat lite när jag var med dem andra, och då hade mormor sagt att jag hade ett väldigt vackert ansikte. Fick ett litet glädjerus när mamma berättade det. Kändes bra! :)

Blev inget packande ikväll. Har nämligen sovmorgon i morgon så jag kan fixa allt då istället. Känner mig verkligen pepp på stalltjänst! Skämt osido, jag får snarare en klump i magen. Blev lite ledsen när mamma tittade på mig och sa att hon inte ville att jag skulle ha stalltjänst.. Vill hellre stanna hemma! Laga mat och chilla med mamma är mycket mysigare än att slita i stallet. Tro mig. Jag gillar hästar, det är inte det som är problemet. Problemet är att man blir så utmattad i kropp och sinne, och jag pallar verkligen inte det nu. Iallafall inte nu när mitt humör stigit. Suck.

Aja, hörs i morgon!
/Linn


Fullspäckat

Idag är det Farsdag. Igen.
Tanken var från början att jag skulle dissa pappsen och dra iväg till matmässan med några kompisar. Dessvärre kom jag på att jag har läxor att göra samt att vi ska på middag hos mormor & morfar. Så där var min dag fullspäckad. Pluggandet gick faktiskt bra, är klar med det som behövdes göras. Pluspoäng till mig!
Ska snart dra iväg till mormor och morfar, ska bara byta om innan.

Senare ska jag packa. Ska ha stalltjänst i skolan i en hel vecka, och jag har verkligen ingen som helst lust till det. Att börja jobba klockan 6 på morgonen är inte riktigt en favorit. Efter det ska man ju gå skolan innan man börjar arbeta igen, värsta slavgörat egentligen. Tur att man tycker om hästarna, annars hade jag sovit vidare och skitit i det hela. Det jobbigaste är ju att man ska vara kvar på skolan under helgen.. Det är ju så himla tråkigt. Jag menar, det händer ju absolut ingenting! Tur att jag ska ha stalltjänsten tillsammans med bra människor!

Hör av mig senare!
/Linn


Secrets

Kände att det var dags att kanske börja skriva lite igen.
Var ju ett bra tag sedan jag ens loggade in för att kolla lite. Vilket är ganska knäppt i och med att jag gillar att blogga. Vi klagar på att motivationen inte är på topp helt enkelt! Låter bra i mina öron, frågan är bara om någon annan köper det hela. Har mixat lite smått med designen då jag tyckte att den innan såg ut som bajs. När jag var nöjd lade jag märke till att den liknar Linnéas design väldigt mycket. Ledsen över det, ska ändra lite så att det inte ser ut som att jag kapat dina ideér.
Är fortfarande inte riktigt nöjd iallafall så det kommer troligen ändras snart!

Ska iallafall dra mig mot sängen nu, är fruktansvärt trött från Fredagen. Var uppe till drygt tre, sen sov jag ganska knasigt med en katt bitandes i benen samt ett jävla snurrande i huvudet. Dagens aktiviteter kan man ju inte direkt skryta om. Vaknade 12, åt frukost med Elin, skjutsade hem henne, sen har dagen bara dragit iväg. Blev en fika med päronen också. Mysigt sådär.

Ville bara passa på att tacka dem som var hemma hos mig nu i Fredags! Jag tyckte att det var riktigt kul och jag hoppas att ni också tyckte det! Tanken var ju från början att det skulle bli en nykter Idolkväll. Den ideén brast ju såfort alla kommit då öl och annat kom fram. Idol missade vi också. Snyft.

/Linn

RSS 2.0