Oskyldigt blå

Blev ingen middag ute igår, blev en mysig hemmakväll istället.
Dagens middag spenderades istället ute. Åkte till Heron City och käkade urgod thaibuffé! Sjukt bra mat, kan verkligen rekomendera stället. Satt där och bara mös, sen blev det ett biobesök. Såg filmen Himlen är oskyldigt blå. Mamma ville verkligen se den utspelar sig på Sandhamn där hon växt upp. Saknar verkligen tiden där, trots att man var väldigt liten då.
Filmen var i vilket fall som helst jättebra! Mamma och pappa var mindre nöjda men jag tyckte verkligen om den. Handlar kortfattat om knarksmuggling på Sandhamn. Sköna repliker och effekter. Lite snusk i början så man fick både se manliga och kvinliga könsorgan, hahah! Det roliga är att denna knarksmuggling faktiskt hänt på riktigt!

Imorgon börjar man jobba..
Börjar redan klockan 06.00!
Sjukt tidigt, vette fan hur jag ska orka..
/Linn


Just the way you are

Ett tag sedan jag skrev, ledsen över det!
Nu är jag iallafall tillbaka på fastlandet igen. Kom hem nu i Onsdags, känns lite mysko att vara med familjen igen. Man är van att göra exakt vad man vill under dagarna, men nu så är det speciella mattider och sådär. Det är iallafall riktigt mysigt att vara tillbaka.

Igår träffade jag Bella och Lisa. Vi tog en tripp till Farsta, käkade lunch och åkte vidare till Hökarängen där Bella skulle boka tid till tatuering. När vi var där så hade dem redan en tid på direkten så Bella fick sin tatuering på en gång. Blev ett kors på vaden. Jag blir bara mer och mer taggad på att göra en egen!

Vad dagens händelser blir vet jag inte, ska ut och käka middag ikväll. Mamma och pappa firar nämligen 19år tillsammans! Sjukt. Är iallafall städ-dag här i föreningen, men jag har ingen som helst lust att vara med. Jag menar, vad är meningen med att kratta upp alla löv när det kommer att komma nya vid nästa vindpust?
/Linn


Just nu:

Lämnar hästar med Falkon vid min sida :) /Linn

Jasså.. Vart då?


Vampire Diaries!



 

Jag absolut avgudar serien The Vampire Diaries. Kollar på den andra säsongen just nu, den som inte kommit till Sverige ännu.. Jag har faktiskt blivit beroende. Kärleken, dramat, skräcken, blodtörsten och alla konflikter och missförstånd gör mig galen. Plus att alla killar praktiskt taget skriker utav snygghet gör ju inte saken bättre!

Såg ett avsnitt idag, jag grät som en idiot
[SPOILER NEDANFÖR]
Elena gjorde nämligen slut med Stefan.
Jag trodde jag skulle dö.

Var därför tvungen att lägga upp bilder från dagens avsnitt + själva scenen när dem gör slut. Ni andra kanske tycker att jag är jättelarvig, men jag älskar verkligen scenen, plus att det är otroligt känslosamt. Om ni tittar på klippet kan ni mer än gärna kommentera vad ni tyckte. Alltså om skådespeleriet osv.


Gotland

Skön dag idag, var väldigt kallt ute men vad gör det? Har man sköna, varma kläder går allt. Efter att stallet blivit färdigfixat var det dags att köra. Tanken var att jag skulle köra Xante först, men i sista sekund ville Tobbe ta henne istället. Jag klagar verkligen inte, för Pelle som jag fick ta istället är underbar att köra!
Varje Tisdag och Fredag får jag och Bella köra, då är det snabbjobb som gäller. I vanliga fall får vi köra längst en slinga i skogen som senare blir en rakbana där man kan gasa på. Idag visade det sig att rakbanan var helt vattenfylld från nattens regnoväder så Tobbe sa att vi skulle köra på stora Visbybanan! Jag fick ett stort lyckorus i magen då jag älskar att köra på en riktig travbana, känner mig som värsta kusken då! Tänker mig att jag tävlar och har mig.. Haha!

Körningen gick kanonbra, blev en galopp i början.. Så jag hamnade efter, då fick jag gasa ordentligt för att komma ikapp. Pelle var inte helt med på noterna, men han sprang på bra. Riktigt kul var det i villket fall som helst! Längtar som en galning tills vi ska ta licens och köra lopp. Kommer att hoppa runt som en drogpåverkad smurf typ!



Efter en lång dag i stallet unnade jag och Bella oss en pizza på Lilla Elefanten. Sen köpte vi lite smågodis och bänkade oss framför tv:n. Idol måste man ju bara se! Självklart hejjar man på Gotlännngen, ha! Det som är lite roligt är att Tobbe och Olle pratar exakt likadant typ. Skitkul!

Imorgon är vi lediga = SOVA!

/Linn


Sugersnaps



Mikaela, en av dem finaste vännerna jag har!
<3333333333333


Gotland

Gud va glad jag blev när jag insåg att jag hade några kommentarer på bloggen! Wiihoo! Blev genast lite piggare, för att sen bli trött igen. Orkar inte vara trött (det där låter lite fel) men jag vill vara pigg och allert! Visserligen är jag aldrig så pigg och sprallig utav mig, men nu får det fan räcka med trötthet!

Vaknar - dubbeltrött
Frukost - somnar i flingorna
Går till stallet - trött
Är i stalllet - trött, men visar det ej!
Kommer hem - halvsover hela kvällen
Sovdags - pigg och livrädd då Bella skrämt upp mig!

Jag menar.. Vilket händelsefullt liv man kan ha.
Det där med att Bella skrämt upp mig.. Det är nämligen så att när allt är tyst på kvällen så låter det som att tjejen bredvid oss som vi delar hus med.. går. Det låter ibland som att hon går fram och tillbaka ett ex antal gånger. Grejen är bara att man aldrig hör hennes dörr öppnas eller stängs, och dessa dörrar låter verkligen. Så Bella sa att det antagligen spökar här. Jag, som är lättskrämd, blir livrädd och får en massa vansinniga bilder i huvudet om folk som stirrar på en genom fönstren och att man ser någon i spegeln. Jaa, det vanliga i princip. Så när Bella ligger och halvsover och jag ska borsta tänderna går mitt hjärta i 110 slag/sekunden!

Avskyr att vara rädd..



Idag fick jag iallafall köra! Fick köra Dagdrömmarn (aka Pelle?). Gick jättebra, lite stark mot slutet men annars jättetrevlig. Körde på rakbanan så det gick fort idag! Blir så himla glad utav farten, styrkan.. MUMS! I morgon blir det nog inget speciellt, lite vanligt stallarbete..

Btw, idag slaktades 2 hästar.. Blev verkligen jättedeppig utav det..
R.I.P Kazy Doll och Johnny 99!

/Linn

Gotland

Idag var man alltså ledig, väldigt skönt!
Tog en cykeltur nu på kvällen ner till Visby. Kollade på solnedgången och ut över havet, grymt fint! Såg båten komma in och för en sekund ville jag faktiskt hoppa ombord och färdas hemåt. Det är ju bara 10 dagar kvar nu, så snart är man ju faktiskt hemma! Tiden har gått snabbt alltså..

När jag kommer hem så ska jag och mamma ut på stan och kolla. Ser fram emot det! Sen ska man ju givetvis hälsa på alla kompisar, snackade med min kompis Mikaela från Bromma och vi har planerat att träffas. Ska bli sjukt kul! Har inte setts på jättelänge, sågs endast en gång under sommaren.. Vilket är jävligt trist då vi alltid har kul tillsammans! Saknar henne enormt.
Sen kanske man kan träffa Lisa och Linnéa över en tallrik thaimat? HEHE!

Dags att sova, filmen Rallybrudar är slut.
Ska kanske börja köra rally? Hmmm..

/Linn

Gotland

Dagarna går otroligt fort här borta! Sjukt jue.. Känns som att jag bloggade igår när det egentligen är typ en vecka sedan.
Illa..

Ville bara berätta att jag lever, dock under lite smärtor och träningsvärk emellanåt. Idag fick jag exempelvis min handled ur led, jävla häst som ska rycka med huvdet när jag håller i! Gjorde så ont att jag bara ville skrika rakt ut, men jag höll inne skriket och tårarna och gjorde det jag skulle. Dessvärre brast min smärttröskel iallafall och Amanda tyckte att det var illa att jag hade så himla ont..
Lindade dock in armen i hästbandage så att det skulle hålla sig varmt och stabilt.

Dagarna går fort till tusen, är dock vääldigt jobbigt att gå upp varje morgon. När man väl är uppe är det lugnt. Det är från den varma sängen till dem illaluktande stallkläderna det går lite segare. Köra har vi fått göra, vilket är skitkul! Jag och Bella brukar få köra utt hästen Xante ensamma, vilket går kanon! Brukar rida henne annars, men jag uppskattar verkligen att jag slipper rida då mitt knä fuckat upp sig lite.. Menmen, man ska inte klaga!



Hoppas att allt är bra på fastlandet! Här är det i princip sol varje dag, vilket är mycket uppskattat! Idag var det dock en kort incident med hagel. Usch! Kallt.
Jag och Joinie började snacka om hur mycket vi avskyr kyla när vi mockade i morse, plus hur jävla dyrt det är med julklappar!

HA DET GÖTT
/Linn


Snygg man blir när man kört va?


Gotland says: Hello!

Har inte skrivit på ett par dagar, ledsen för det.. Är så himla trött efter jobbet att jag helt enkelt inte orkar sitta och skriva. Kollar på Vampire Diaries istället! Mohahaha! Blivit helt jävla beroende, nästan lite läskigt..? Dessvärre hittar jag inte resterande avsnitt någonstans.. Blir nästan lite smått galen, men vad ska man göra?

Pratade i vilket fall som helst med min underbara mamma och syster i telefonen nyss. Saknar dem där hemma enormt mycket, gör nästan ont att tänka på dem. Jag och mamma snackade ett bra tag vilket kädes underbart skönt. Samtalet flöt liksom på hela tiden, blir så himla glad när man kan snacka helhjärtat med någon utan pinsamma tystnader och ackward momentes.



Dagarna i stallet flyter iallfall på, kör vissa dagar och rider andra. Jag och Bella fick köra hästen Xante tillsammans idag, ensamma! Körde lite vilse, men hittade iallafall tillbaka. Vi har även ridit ut ensamma, känns skönt att dem litar på oss tillräckligt mycket för att låta oss göra saker ute utan barnvakt. HEHE!

Kanske hör av mig i morgon.
/Linn

DAY SIX

Ska ta en tripp ner till Visby nu, fick nämligen jobba halvdag idag. Tanken var först att vi ska vara helt lediga idag för att kunna sova ut. Dessvärre behövde Tobbe hjälp på förmiddagen så det var bara att ställa klockan på halv 7 igen. Söndagen kommer dock bli ledig! Underbart! Ska sova tills jag vaknar typ - det vill säga runt 11-12 tiden. Tycker att jag förtjänar det nu när vi jobbat 6 dagar i rad! Eller?

Tiden har gått väldigt fort faktiskt, i morgon så har vi varit på Gotland i en hel vecka! Har varit kul hitills, har fått både köra och rida. Samt gjort alla underbart roliga mockningar.. HOST! Äsch, dagarna rullar. Snabbare än vad jag tror kommer jag sitta på båten hem igen. Saknar dem där hemma..

Bilder kommer ikväll. Denna gång ska
jag faktiskt komma ihåg det också! ;)

/Linn

DAGENS SKRATT



Såg den här videon och höll nästan på att dö utav skratt!
Helt underbar brud! Se den och skratta du också!


/Linn


Dag fyra

Slutade tidigt idag, skööönt!
Slapp dag idag, Tobbes dotter Vanessa (1år) hade 39 graders feber så han var tvungen att stanna hemma. Så det var bara jag, Bella och Maria i stallet hela dagen. Vi fixade allt ganska snabbt, så det var väldigt mycket fritid. Tog en ridtur efter lunch, jag fick rida Xante, Maria red Cazy och Bella Hasse. Gick bra, lite spänd och stressad.. Gick bättre mot slutet.

Har även tagit bilder som jag ska lägga upp senare idag!
Ska hoppa in i duschen, sen ska jag och Bella dra till Visby och kolla.. Vet inte hur länge det är öppet, men vi vill göra en liten utflykt typ! Kameran hänger säkerligen med. Kolla senare så får ni se hur vi har det! ;)

/Linn

Day three

Inte alls så speciell dag idag, Tobbe straffade oss med storstädning! Eller straffade gjorde han inte, han ville bara att vi skulle fixa i ordning. Det slutade med att vi plockade ut all utrustning som han hade för att tvätta och putsa i ordning. Sisiådär 60 träns + 20 selar + massa annat!? Det var i princip det vi gjorde, plus dem vanliga stallsysslorna.
Garvade en massa idag, bland annat åt Marias kommentarer om att gamlingar bajsar i papperskorgen och i ryggsäcken..? Hahaha! Fy fan..

Börjar bli förskyld nu också! Så jävla jobbigt.. Har köpt halstabletter och te tills i morgon. Får hoppas att det blir bättre snart. Bella hade några alvedon också så det kommer nog gå över snart.. Håller tummarna!

Puss och kram!
/Linn

Day two

Hallåj!
Skrev ett inlägg igår, men det raderades typ.. AH! Så jag hade ingen större lust att skriva om alltihopa igen. Sorry. Dag två på praktiken är iallafall avklarad, känns skönt. Idag blev det lite mer fart i stallet. Alla hästarna skulle nämligen köras. Så jag och Bella fick jobba ordentligt idag, som belöning fick vi vara med och köra en varsin häst!
Jag fick köra hästen Cassy. En svart 12årig hingst! Han var väldigt stressad, och ganska naffsig men det gick kanon! Körde några vändor på skogsbanan, efter det körde vi gärnet på rakbanan. Var underbart! Älskar farten och kraften! När vi joggade av hästarna så skulle jag och Maria köra snabbt på rakbanan igen.
Jag undrade varför, och det visade sig våra hästar skulle sträcka ännu mer på benen. Alltså springa ÄNNU snabbare! Gick kusligt snabbt, men ack så kul det var!

Annars har dagen varit bra!
Hör av mig i morgon igen.

/Linn

Visby

Hej! Länge sedan sist.
Hade tänkt börja blogga nu igen, främst för att jag nu är på ön Gotland. Jag är här på praktik tillsammans med Bella. Vi ska praktisera hos en kille vid namn Torbjörn Östergren. Han hämtade oss vid hamnen, och nu har vi precis kommit till stugan vi ska bo i 3 veckor framåt. Ser lovande ut iallafall.

Ska packa upp lite mer saker, bädda sängen och
sedan bege mig till Torbjörns stall för att gå igenom lite.

Smell you later!

RSS 2.0